Summa sidvisningar

söndag 3 april 2011

Alltid på en söndag.

Av världens återstående oljereserver beräknas 25% finnas i det, på flera sätt, känsliga området i Arktis. Ryssland ligger här längst fram i planerna på att exploatera dessa oljetillgångar. Här är det upplagt för politiska tvistemål av hög dignitet.
----
De flesta tycks ense om att stora delar av Grönland var i stort sett isfria mellan år 900 till 1350. Med utgång från de prognoser som IPCC idag anlitar, borde havsnivån då ha varit tre till fyra meter högre än dagens. Så var den emellertid inte utan obetydligt högre än dagens. Det borde vara upp till IPCC att förklara hur detta var möjligt.
----
TV4 är enligt min mening en av de vidrigaste tv-kanalerna. I en av sina kanaler propagerar man för politiskt korrekt jämställdhet medan man samtidigt i nästa kanal sänder pornografi där kvinnor cyniskt utnyttjas. Och över allt detta flinar vd:n och vänsterikonen Janne Scherman.
----
Svenskens livsmål tycks vara att konsumera prylar, som är umbärliga, och att glo på fördummande idiot-tv. Eller som Tanja Bergkvist skriver "Sverige går under av idioti". Eller:"Hur dysfunktionellt kan ett samhälle bli innan det kollapsar?" Eller:"Fördumningslobbyn har drivit oss till randen av händelsehorisonten. En avstannad hjärnverksamhet är förödande för nationen."
----
Under debatten om invandringen häromdagen i riksdagen fick man ett bevis för viken dignitet denna fråga har bland ledamöterna. Endast en handfull ledamöter hade besvärat sig med masa sig till den ödsliga kammaren.
----
Expressens löpsedel:"Rihanna avslöjar sitt sexliv." En befogad fråga inställer sig: Vad är det för "människor" som köper och läser sådan dynga? Lars Norén kallar kvällstidningsjournalister för asgamar, men jag tycker det är ett för klent invektiv.
----
Ett obehagligt faktum: 70% av mänsklighetens historia består (Källa: Der Spiegel)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar